Tinklaraščio archyvas

2024 m. rugsėjo 20 d., penktadienis

Andrėja "Aš lauksiu tavęs"

 ⭐⭐⭐⭐⭐

Dominyka ir Modestas planuoja pirkti namą, tačiau Modestas kategoriškai prieš Dominykos nusižiūrėtą seną namą Žasliuose. Pora deja išsiskiria... tačiau Dominykos močiutė papasakoja kuo tas namas jai ypatingas... ir Dominyka pradeda močiutės pirmosios meilės paieškas. Kai į Lietuvą atskrenda Haroldas (močiutės pirmosios meilės anūkas), mergina pradeda jį įsimylėti...

Oi kokia graži ir jauki knyga. Verkiau ir iš džiaugsmo, ir iš liūdesio. Nors joje netrūko ir skaudžių įvykių iš Antrojo pasaulinio karo. Autorė man sakė, jog jai labai smagu buvo rašyti šią knygą. Ir tuo nė kiek nesistebiu. Tai labai jauki knyga. Kupina meilės. Man ypač patiko Dominykos senelės pasakojimas ir kaip ji mylėjo savo Kristoferį. Manau tokia meilė galima tik vieną kartą gyvenime.
 
O jau kokios meniškos erotinės scenos... Pridedu citatą: „Haroldas glamonėjo vidinę jos šlaunies pusę kilo vis aukštyn ir pasiekęs merginos Veneros trikampį drąsiai įslydo į karštą ir drėgną jos esybės šventovę.“. Negaliu atsigrožėti kaip gražiai ir poetiškai aprašytas toks veiksmas. Viskas stovi  man prieš akis kaip kokiame filme.

Rekomenduoju visiems, kam patinka sena meilė ir senos istorijos, bei graži bei poetiška erotika.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą