Tinklaraščio archyvas

2024 m. rugsėjo 14 d., šeštadienis

Indrė Vakarė "Asmens sargybinis"

 ⭐⭐⭐⭐⭐

Adrianas (iš „Slaptojo gerbėjo“) baigęs savo Interpolo karjerą ir nebesugebantis parašyti nė žodžio gauna užduotį iš buvusio viršininko – saugoti jo dukrą Mantilę. Mantilė fotografė. Ji labai nepatenkinta, kad yra saugoma dieną naktį ir jai labai nepatinka Adrianas, bet... abu pradeda vienas kitam jausti trauką...

Kaip ir rašytojos įprasta – šioje knygoje pasirodo veikėjai iš kitų jos knygų. Tiksliau Adrianas ir Nikolas. Man labai patiko ši knyga. Negalėjau nuspėti kaip toliau pasisuks Mantilės tėvo priešų reikalai, bet žinojau, kad ji pamils Adrianą. Tai, kad Mantilė buvo fotografė nė kiek nestebina, nes matėsi, kad rašytoja iš savo patirties aprašė visą fotografo darbą.

Knyga labai graži – tie lapų kraštai ištapyti gėlėmis kažkokia fantastika! Skyriai trumpučiai, jų daug, tad skaitėsi labai lengvai. Nors aš taupiau knygą kadangi man labai patinka visos rašytojos knygos. Tad ir norėjau skaityti ilgiau.

Rekomenduoju visiems autorės gerbėjams ir meilės romanų mylėtojams, ypač lietuvių autorių. Nerekomenduoju tiems, kas ieško stiprios erotikos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą