Tinklaraščio archyvas

2024 m. rugpjūčio 2 d., penktadienis

Ignė Ale "Migruojantys paukščiai"

 ⭐⭐⭐⭐⭐

Mirus senelei Gerda grįžta į Lietuvą. Ji paveldėjo jos namą Liepynėje, Kuršių Nerijoje. Netrukus ji susipažįsta su droviąja kaimyne Elena. Niekaip negalėdama nuspręsti ką daryti su namu, jame apsistoja ir pradeda rašyti vadovą po Kuršių Neriją. Gerda ir Elena pradeda vis artimiau bendrauti...
 
Knyga labai jauki ir švelni. Autorė labai vaizdžiai aprašo Kuršių Nerijos vietoves ir netyčia nusikeli ten. Galiu prisiekti girdėjau ošiant jūrą visą laiką beskaitant knygą. Pastebėjau, kad su kiekviena knyga autorė rašo vis brandžiau. Nenuostabu, kad ir ši knyga brandi. Ji apie vienatvę, nes pagrindinė veikėja Gerda labai vieniša, nors ir keliauja po visokiausias šalis, tačiau artimo žmogaus juk reikia mums visiems.

Didžiulis pliusas, kad ši autorė nevengia paliesti LGBT temas savo knygose. Esu jai dėkingas už tai, nes Lietuvoje tokių knygų labai reikia. Pats rašau erotinius meilės romanus LGBT tematika, todėl ir skaityti mėgstu tokias knygas. Taip pat autorė paliečia panikos priepuolių temą, kas yra labai gerai, nes neteko skaityti knygos, kurios veikėjai tai patiria. Be to autorė matosi gerai apsiskaičiusi ir išmano LGBT terminologiją. Tai labai gerai.

Rekomenduoju visiems, kas nebijo LGBT tematikos ir mėgsta gražius gamtos aprašymus.

Už knygą dėkoju Svajonių knygos leidyklai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą