Tinklaraščio archyvas

2024 m. balandžio 22 d., pirmadienis

Ieva Vill "Netikėta pagunda"

 ⭐⭐⭐⭐⭐

Vaidotas skiriasi su žmona Reda, kuri jam įtaiso kambariokę Dariją. Mergina drąsiai įsikelia į Vaidoto namus ir tarp žmonių įsivyrauja nesantaika, nes Vaidotas tikras pedantas ir netoleruoja Darijos netvarkos. Netrukus Darija parsiveda benamį šunį į Vaidoto namus, po pykčių pagaliau šuo lieka gyventi. Tuomet Darija pasisiūlo groti smuiku Vaidoto draugo vestuvėse. O TAIP! Tas draugas Joris iš pirmosios autorės knygos. Tačiau Vaidoto buvusi žmona Reda neduoda ramybės... O tarp Vaidoto ir Darijos ima kilti jausmai...

Knyga man tikrai labai patiko! Netrūko humoro ir dramų. Labai apsidžiaugiau, kad Joris, iš pirmos knygos, čia vėl pasirodo ir jo vestuvės su Viktorija aprašytos. Man labai patiko Vaidotas ir Darija. Abu tokie skirtingi. Vienas psichologas, kita smuikininkė. Apie tokių profesijų veikėjus dar nebuvo tekę skaityti. Vien jau, kad pirmojoje savo knygoje autorė rašė apie stomatologą Jorį ir fotografę buvo įdomu. Matosi, kad autorė pasirenka įdomias ir retas profesijas meilės romanuose.

Knygos skyriai labai trumpi ir jų labai daug todėl skaityti buvo vienas malonumas, nes skaitėsi labai greitai. Gal tik šriftas buvo kiek per smulkus tokiam kaip man. Patiko, kad knygoje ir šunelis rado savo vietą. Man taip patinka romanai, kuriuose yra ir gyvūnų! Tad vertinu knygą aukščiausiu balu.

Rekomenduoju visiems meilės romanų mylėtojams. Ypač tiems, kuriems patinka lėtai užsimezganti meilė. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą