Tinklaraščio archyvas

2023 m. rugpjūčio 1 d., antradienis

Aleksandra M.Aistė "Nekenčiu Paryžiaus"

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Elinga darbo reikalais atsiduria Paryžiuje, bet deja pramiega savo skrydį dėl sugedusio telefono. Tad apimta neapykantos šiam miestui pasilieka iki kito skrydžio. Netikėtai gatvėje susipažįsta su Alenu. Jie susitinka dar du kartus, kol galop ji padeda jam pasiimti savo dėžes ir buvusios žmonos. Grįžusi į Kauną sulaukia blogų naujienų – jos vaikinas Polas su ja skiriasi... Ar dar susitiks Elinga ir Alenas?

Knyga labai plona, bet kupina įvairiausių nuotykių ir kuriozų. Man labai patiko. Elinga nėra iš tų moterų, kurios svaigsta dėl romantiškojo Paryžiaus. Anaiptol – ji jo nekenčia. Ir knygoje ji pasako sakinį „Myliu Kauną“... Ech... ir man tą patį vienas asmuo yra pasakęs...

Veiksmas rutuliojasi labai greitai, skyriai trumpučiai – tad pliusas autorei. Taip pat rašytoja išnašose paaiškina kai kuriuos dalykus, kas labai įdomu, nes galima sužinoti daug įdomių dalykėlių. Matosi, jog autorė gerai pažįsta Prancūziją ir Paryžių. Istorija švelni, romantiška kaip saldus pyragaitis. Erotinių dalykų yra, bet jie ne per daug atviri.

Rekomenduoju visiems, kam patinka greitai „suvalgomi“ romanai ir žinoma... ech, Paryžius...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą