Tinklaraščio archyvas

2023 m. liepos 19 d., trečiadienis

Pierre-Joseph Redouté "The Book of Flowers"

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Knygą gavau dovanų gimtadienio proga iš vienos labai geros širdies moters Facebook‘e. Tai nuostabių iliustracijų pilna knyga, kurią vartant galima gėrėtis gėlių įvairove. Skaityti beveik nėra ko šioje knygoje, nes čia esmė yra iliustracijos. O jos ne šiaip iliustracijos, o vintažinės. Knygoje viskas parašyta trimis kalbomis: anglų, vokiečių ir prancūzų.

Norėjau šitos knygos, nes norėčiau grįžti vėl prie piešimo ir šį kartą pasimokyti piešti augalus. Tad įkvėpimo ši knyga man duoda, svarbu tik prikalbinti mūzą padėti įgyvendinti svajones. Taip pat ši knyga man praverčia skrebinime. (Oi ne, nekarpyti knygos. Jokiu būdu) Kadangi darau savo skrebinimo knygas apie augalus su aprašymais ir jų auginimo subtilybėmis, ši knyga man padeda rasti dar neaprašytas augalų rūšis savo knygose.

Grožėtis šia knyga galiu be proto. Net laikau lovoje šalia pagalvės, kad ryte galėčiau pasigrožėti paveiksliukais. Rekomenduoju ją įsigyti visiems, kas myli meną ir gėles. Šioje knygoje abu dalykai susilieja į vieną.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą