Tinklaraščio archyvas

2023 m. liepos 15 d., šeštadienis

Andrėja "Laiškai iš praeities"

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Augustė įsikelia gyventi į savo senelio butą, kuriame netrukus pradeda naktimis girdėti bildesius, riksmus, verksmus. Labai greitai pradeda sapnuoti moterį. Kol vieną dieną randa senus laiškus po grindlente ir suranda juos rašiusį vyrą Rapolą. Laiškai buvo skirti Katerinai – jo pirmai meilei, kuri su vyru ir vaikais gyveno Augustės bute. Mergina pradeda aiškintis, kur dingo Katerina ir ką slepia jos senelis...

Knygą gavau dovanų iš autorės, bet mano vertinimo tai neįtakoja. Knygą „suvalgiau“ labai greitai, nes autorė sukūrė tikrą detektyvą su tikrais vaiduokliais. Skaičiau ir nesinorėjo nei miego, nei padėti į šoną knygą. Rūpėjo kas ta Katerina ir Kotryna, domino senos šeimų paslaptys, ir aišku su kuriuo vaikinu pasiliks Augustė: Donatu ar Tautvydu.

Knyga baigėsi labai gražiai ir nubraukiau ašarą, nes visi rado savo ramybę ir laimę. Autorė tikrai rašo geras knygas, jau ne vieną skaičiau. O ši buvo tokia šilta ir jautri, kad prilipo man prie širdies. Kažkokią ramybę ir aš pajutau skaitant ją.

Rekomenduoju visiems, kam patinka šeimos paslaptys, vaiduokliai ir paranormalūs dalykai bei žinoma laiminga pabaiga.
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą