Tinklaraščio archyvas

2023 m. birželio 24 d., šeštadienis

Soman Chainani "Fall of the School for Good and Evil"

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Šioje knygoje tęsiasi pirmosios knygos nuotykiai. Soman Chainani turi savo stilių ir kaip visada nustebina jo siužetai. Kiekvienas skyrius baigiasi kaip plot twist ir norisi skaityti toliau ir toliau. Knygoje netrūksta nuotykių, žinoma ir meilės, vyksta kova tarp gėrio ir blogio, juk neveltui tai Gėrio ir Blogio mokykla.

Ši knyga yra antra dalis prehistory. Joje toliau pasakojama garsiosios mokyklos direktorių istorija. Netrūksta ir gerai žinomų pasakų veikėjų: Aladinas, Piteris Penas (jis blogietis šioje knygoje) ir kapitonas Kablys. Siužetas tikrai įtemptas ir nepaleidžia nuo pirmų puslapių – tai ir yra išskirtinis rašytojo stiliukas. Esu didelis Soman Chainani gerbėjas ir juo patapau netyčia: vienoje lėlių grupėje kažkas rekomendavo man šią seriją, nes ji labai panaši į Ever After High. Tačiau Gėrio ir Blogio mokykla skirta vyresniems skaitytojams, nes čia netrūksta mirčių, net LGBT užuominų ir serija su gilesne potekste.

Savaime suprantama man knyga LABAI LABAI patiko. Soman Chainani manęs dar niekada nėra nuvylęs. Net jo žodynas labai įvairus, kuris daro tekstą be galo raiškų ir gyvą. Skaitant viską matau lyg filmą. Knygoje taip pat yra keletas iliustracijų.

Rekomenduoju visiems, kam patinka gėrio ir blogio kovos, gerai žinomos pasakos ir plot twist.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą