Tinklaraščio archyvas

2023 m. gegužės 17 d., trečiadienis

Paige Vanderbeck "Green Witchcraft"

 ⭐️⭐️⭐️⭐️

Knyga yra apie žaliąją magija. Tai darbas su augalais ir kristalais. Autorė aprašo nemažai augalų ir jų magiškų savybių. Kai kurių augalų savybių nežinojau tad pagilinau savo žinias. Taip pat knygoje yra ir burtų.

Kas mane pažįsta žino, jog auginu daug įvairiausių augalų, tarp jų ir magiškų. Kažko naujo nesužinojau iš šios knygos, bet šen bei ten radau įdomių dalykų, kurie pravers dirbant. Šita knyga skirta pradedantiesiems, o ne pažengusiems kaip man. Bet skaityti buvo įdomu ir lengvai bei greitai susiskaitė. Kadangi nuosavo sodo neturiu, tai auginu augalus balkone.

Knygoje taip pat yra aprašyti keletas kristalų, bet aš būčiau pradžiai parinkęs kiek kitokių. Daugiausia knygoje rašoma apie santarvę su gamta ir kur gauti ir/ar auginti. Augalus autorė skirsto į gėles, žoleles ir medžius.

Bendrai paėmus knyga visai puiki ir pradžiai kaip tik susipažinti su žaliąja magija. Tačiau norint tobulėti reikės skaityti kitas knygas. Ir taip pat eksperimentuoti auginant savo augalus. Tad rekomenduoju knygą visoms pradedančiosioms žaliosioms raganoms ir raganiams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą