Tinklaraščio archyvas

2023 m. birželio 30 d., penktadienis

Dovilė Kucevičienė "Pamotė"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Liepai direktorius pasiūlo fiktyvias vedybas. Ji... sutinka, nes neišlipa iš skolų ir antstolių. Netrukus iš Amerikos grįžta Dainiaus sūnus Danielius. Savo naująja pamote tikrai nesidžiaugia, bet kažkokia ugnelė gimsta jo širdyje. Kadangi Dainius sunkiai serga ir jam liko nebedaug, leidžia Liepai juos rūpintis. Po vieno vakarėlio Danielius ir Liepa pasimyli... Abu po šio įvykio jaučiasi nekaip. Tačiau prieš Dainiaus mirtį pasirodo Danieliaus mergina su savo motina kai išaiškėja Danieliaus paslaptis... Liepos gyvenime verda tikros dramos.

Tai jau trečioji autorės knyga. Perskaičiau ją su didžiausiu malonumu, nes šios rašytojos knygos itin greitai ir lengvai skaitosi, skyriai trumpučiai, o ir geras dramas autorė moka sukurti. Apie pamotės ir posūnio santykius dar nėra tekę skaityti knygų, tad ši uždrausta meilė buvo tikrai labai aistringa ir su neapykantos prieskoniu. Nuo priešų iki meilužių. Ir įdomi Danieliaus profesija – krepšininkas. Apie krepšininką irgi nebuvo tekę skaityti.

Tad knyga man tikrai labai patiko ir lauksiu kitų autorės knygų ateityje.

Rekomenduoju visiems, kam patinka uždraustos meilės ir „iš priešų į meilužius“ istorijos bei kas nori greitai besivystančio veiksmo. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą