Tinklaraščio archyvas

2023 m. liepos 6 d., ketvirtadienis

Andrėja "Lelijos paslaptis"

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lėjos sesuo Geida dalyvauja grožio konkurse, kurį laimi ir išvyksta į Angliją. Tuo tarpu Lėja gavusi puikų darbo pasiūlymą susipažįsta su Nagliu. Tarp jų užsimezga kažkas panašaus į meilės romaną, bet deja jis turi vesti Oksaną. Gavusi nemenką sumelę už atliktą darbą Lėja išvyksta į Angliją pasidaryti operacijos randų šalinimui. Ten pasipuošusi lelijos sage dalyvauja pokylyje, kur susipažįsta su hercogu Maiklu... Legendomis apipinta Rotvudų pilis ir lelijos paslaptis priverčia Lėją trumpam apsistoti Maiklo pilyje...

Jau senai norėjau perskaityti šią knygą, bet niekur jos nebebuvo pirkti. Labai apsidžiaugiau kai ją perleido ir kibau skaityti. Oi kaip man patiko ši knyga! Legendos ir mistika supintos į tokį puikų meilės romaną. Nesinorėjo padėti knygos į šoną ir toliau aiškintis kaip baigsis Lėjos ir Maiklo gyvenimas. O kur dar pirmasis jos mylimasis Naglis. Aišku mano širdis liko prie hercogo.

Tai turbūt geriausia rašytojos knyga, kurią skaičiau. Nors man labai patinka visos Andrėjos knygos, bet šitoji buvo kažkas tokio. Labai mėgstu knygas, kurių veiksme dalyvauja aristokratai, gyvena pilyse ir dar turi paslapčių bei legendų.

Rekomenduoju visiems meilės romanų mylėtojams, kuriems patinka aristokratiška meilė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą