Tinklaraščio archyvas

2023 m. balandžio 6 d., ketvirtadienis

Rasa Sagė "Tavo likimo krašteliu einu"

 

 ⭐️⭐️⭐️⭐️

KNYGA IŠ BIBLIOTEKOS. SKIRTA KURŠĖNŲ KNYGŲ KLUBUI „(Ne)keista skaityti“ APTARTI.

Auga ir Simona kadaise buvo draugės, bet laikui bėgant Auga ėmė jos nemėgti. Galop neištvėrusi Simona parašo laišką jos vaikinui- visų bosui. Taip abi draugės atleidžiamos iš darbo. Simona nėščia, o Auga įsižeidusi ir dar piktesnė. Pamažu parodomi ir kiti veikėjai.

Knygoje tiek daug veikėjų, kad net pasimečiau beskaitant kas yra kas. Labai susisuko galva ir nebesupratau kaip kiekvienas susiję. Bet labai nudžiugau, kad knygoje buvo du gėjai, kurie tik susimušę suprato, kad simpatizuoja vienas kitam. Labai gražu iš autorės pusės rasti homoseksualius veikėjus. Patiko dar Henrieta. Bet labiausiai Antanas ir Anastasija. Jų meilė buvo tokia kukli ir švelni. Pamažu visų veikėjų likimai ir gyvenimai ėjo į gerąją pusę ir sulaukė laimingos pabaigos visi.

Šiaip knyga skaitėsi labai lengvai, skyriai trumpučiai, įdomus siužetas. Daug vilčių nedėjau į šią knygą ar autorę, bet maloniai likau nustebintas ir sužavėtas. Tai pirmoji autorės knyga, kurią perskaičiau. Ar dar skaitysiu jos knygų? Taip. Man iš tikrųjų patiko autorės rašymo stilius. Toks paprastas ir lengvas.

Rekomenduoju visiems, kam patinka tokie darbiniai-buitiniai romanai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą