Tinklaraščio archyvas

2023 m. balandžio 1 d., šeštadienis

Jurga Slanka "Mano vyras turėjo paslapčių"

 

 ⭐️⭐️⭐️

Giedra ir Gaja seserys dvynės. Gaja nutrūktgalvė nuotykių ieškotoja išvyksta į Italiją, kur susipažįsta su keistu vyruku Semionu. Jis ją parsiveža į savo namus ir palieka ten užrakintą bene savaitei. Kai tuo tarpu jos sesuo Giedra belaukianti iš kalėjimo grįžtančio vyro Remigijaus, susirūpina sesės dingimu. Taip ji su buvusiu Gajos vaikinu ima jos ieškoti...

Apie sektas dar neteko skaityti knygų, tad pliusas autorei pasirinkus šitokią temą. Man visai patiko Remigijaus dienoraščio ištraukos, nes parašytos tokiu vietiniu bazaru. Kažkas panašaus į „Pietinia kronikas“, tik čia sukosi narkotikai. Visa knyga ėjosi gan lėtai ir skaitėsi lėtokai, nors visai nestora. Bendrai paėmus man patiko, bet kažko pritrūko... Gal aistros ir meilės... Tad knyga buvo tokia buitinė, kasdieniška, bet susiskaitė neblogai vis dėlto.

Na, ir kokios tos vyro paslaptys? Nieko gero ir įdomaus galiu pasakyti. Tikėjausi kažko šokiruojančio ir įdomaus, o gavau niekuo neypatingą paslaptį. Tokią, kuri nei įdomi, nei kuo išskirtinė. Tad rekomenduoju paskaityti tik dėl to, jei norisi sužinoti ją. O šiaip knyga vidutiniška. Skaityti galima laiko praleidimui.

Rekomenduoju tiems kam patinka lėti romanai be didelių siužeto vingių, pasikapstymai po praeitį, bazaras ir šiaip.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą