Tinklaraščio archyvas

2023 m. vasario 13 d., pirmadienis

Tyla Audroje "Tavo akimirkos nuodėmė"

 

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mario Santosas su draugu Seržu bare pamato nuostabią merginą Džo Si. Tame bare sėdi ir rašytojas Oskaras, kuriam reikia idėjų savo knygai apie merginą Džordžiją. Džo Si pradeda pasakoti labai intriguojančią ir karštą istoriją... Kiek toje istorijoje tiesos, o kiek fantazijos?

Kaip man patiko ši knyga sunku ir nupasakoti! Rašytoja tarsi dvi knygas į vieną sudėjo, nes buvo rašoma apie baro rašytojų klubą ir apie rašomą istoriją. Man labiausiai patiko rašoma istorija. O kiek paslaptingumo ir aistros kupina ši knyga! Gėrėjausi autorės talentu. Skyrių knygoje nėra, bet skaitėsi labai lengvai ir greitai užkabino. Sunku buvo padėti į šoną. Tad skaičiau dieną, naktį. Autorė sukūrė tikrai paslaptingą Džo Si personažą, kad iki knygos galo negalėjau išgvildenti visų jos paslapčių. Na, o pabaiga kažkodėl užminė mįslę apie galimą pratęsimą...

Jau senokai norėjau nusipirkti šią knygą, bet dėl kainos vis save stabdžiau... kol vieną dieną Vinted mane išgelbėjo ir įsigijau ją. Dar kuris laikas ji turėjo palaukti kol baigsiu skaityti kitas knygas ir tada puoliau prie jos. Dabar ieškosiu progų gauti autografą. Autorė Wattpad‘e yra parašiusi dar vieną knygą, bet gėda ir prisipažinti... nesu skaitęs. Man labiau patinka popieriniai variantai.

Rekomenduoju visiems, kas nori neįprasto rašymo stiliaus, aistros ir paslapčių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą