Tinklaraščio archyvas

2023 m. vasario 10 d., penktadienis

Dovilė Kucevičienė "Kai meilė brangesnė už gyvenimą"

 

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aiva- vertėja, kuri grįždama iš Stambulo lėktuve susipažįsta su turku Ferhatu, kuris prislėgtas šeimos bėdų vyksta į Lietuvą. Lietuvoje jie vėl susitinka ir prasideda karšta meilė. Tačiau jai nelemta trukti amžinai... Ferhatas per prievartą apvesdinamas su priešo seserimi, o Aiva lieka įskaudinta... Tačiau ir tai dar ne pabaiga visoje šioje ašarų pakalnėje.

Knyga man labai patiko. Dar karštesnė nei pirmoji autorės knyga. Veiksmas vystėsi labai greitai ir gal kiek per daug greitai. Pats romanas tarsi turkiškas serialas: dramos, nusikaltimai, kriminalai, meilė ir aistra. Manau, kad ši knyga dar geresnė ir įdomesnė nei pirmoji autorės knyga. Labiausiai mane nervino Joris. Šitas veikėjas buvo tikras debilas. O Aivai kaip visose turkiškose dramose teko sunkus likimas ir ašarų pakalnė. Tačiau laimei tokio žanro knygos turi visada laimingas pabaigas ir galėjau džiaugtis ja. Gaila buvo Arno, nes žinau, ką reiškia meilė be atsako... bet ką padarysi.

Skyriai buvo labai trumpučiai – man tai patinka. Skaitėsi super lengvai ir greitai – irgi pliusas. Perskaičiau per vieną dieną, nes taip įtraukė, kad negalėjau padėti į šoną.

Rekomenduoju visiems, kam patinka insta-love, seksas ir dramos. Nerekomenduoju tiems, kam „seilės“ nepatinka, nes tos meilės čia daug.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą