Tinklaraščio archyvas

2023 m. vasario 24 d., penktadienis

Ieva Vill "Pažadink mane"

 

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Viktorija – fotografė, kuriai staiga suskausta dantis ir ji lekia į odontologijos kliniką. Ten susipažįsta su Joriu – dantistu. Po vizito radusi jį socialiniame tinkle palaikina jo nuotrauką ir jis jai atrašo. Taip jie susitinka kavos. Po šio susitikimo jie pradeda bendrauti vis daugiau... netrukus jie tampa pora. Tačiau ką slepia Joris?

Tai autorės debiutinė knyga, kurią gavau iš autorės dovanų, bet mano vertinimo tai neįtakoja. Pradėjau šią istoriją skaityti „Vasaros desertas“ iššūkyje ir man jau tada labai patiko. Tad laukiau kada pasirodys popierinė knyga ir ėmiau spirgėti kai pamačiau kada išleis.

Ši knyga labai paprasta ir lengvutė. Didelis pliusas, kad skyriai labai trumpučiai – taip greičiau skaitosi knyga. Nors visiškai nenorėjau, kad ji baigtųsi. Labai puiku, kad autorė įdėjo ir katiną į knygą. Netruko ir humoro šioje knygoje. Tikrai juokiausi kartu su veikėjais. O pradžia tikrai netikėta buvo – tarsi koks trileris.  Labai lauksiu naujų autorės knygų, jei tik ji toliau rašys. MAN PATIKO LABAI.

Rekomenduoju visiems meilės romanų mylėtojams, kuriems patinka saldžios knygos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą