Tinklaraščio archyvas

2023 m. sausio 16 d., pirmadienis

Colleen Hoover "Ką praleidau, kol miegojai"

 

 ⭐️⭐️⭐️⭐️

KNYGA IŠ BIBLIOTEKOS. SKIRTA KURŠĖNŲ KNYGŲ KLUBUI „(Ne)keista skaityti“ APTARTI.

Kvin ir Grehemas susipažįsta labai skaudžiomis aplinkybėmis: ji eina pas savo sužadėtinį Itaną ir sutinka Grehemą, nes jo mergina tuo metu yra pas Itaną ir jie mylisi. Taip jie pradeda bendrauti kol galop pradeda draugauti.

Knyga parašyta iš dviejų laiko juostų: Kvin pasakoja kaip buvo tada ir kaip yra dabar. Tai labai įdomus rašymo stilius. Visa istorija praktiškai Kvin verkšlenimas apie tai, kad negali susilaukti vaikų ir, kad Grehemas jai neištikimas. Iš vienos pusės įdomu pažvelgti į santuokos paveikslą, bet iš kitos pusės per daug tų liūdnų dalykų. Ir visas siužetas toks monotoniškas... man trūko dramos, pykčio, rietenų... kažkokių stiprių jausmų. Tačiau knygos pabaiga visą nuobodumą užglaistė. Tad ir vertinu geriau nei pusėtinai: knyga visai gera, bet iki įdomios šiek tiek pritrūko.

Tai antroji autorės knyga, kurią perskaičiau ir kita buvo daug įdomesnė. Skaičiau ją sunkiai, nenoromis. Reikėjo save priversti ją skaityti. Nors ta meilė-seilė man stilius, bet to saldumo ir man kartais būna per daug.

Rekomenduoju tiems, kam patinka lėtas siužetas, seksas, santykių aiškinimasis ir saldi meilė-seilė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą