Tinklaraščio archyvas

2023 m. sausio 29 d., sekmadienis

Kayte Nunn "Gėlių kolekcininko duktė"

 

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KNYGA IŠ BIBLIOTEKOS.

Ana, gyvenanti Australijoje, ima remontuoti senelės namą. Darbininkai išgriovę sieną randa metalinę dėžę ir užrašų knygelę. Šiaip ne taip atidariusi dėžę joje randa didžiulę augalų piešinių knygą datuojamą 1886-1887 metais. Ana pradeda aiškintis, kas šių piešinių autorius ir skaityti užrašų knygelę. Taip ji atsiduria Anglijoje... Na, o 1886 metais po tėvo mirties Elizabetė išsiruošia į Pietų Ameriką tęsti tėvo darbo – rasti mįslingą augalą. Ten ji įsimyli ir išteka už vietinio Čilės gyventojo. Tačiau tai dar ne viskas...

Knygą pasirinkau skaityti dėl pavadinimo, nes pats kolekcionuoju augalus. (Daugiausia orchidėjas). Kadangi skyriai knygoje trumpučiai – negalėjau atsitraukti. Knyga mane įtraukė ir nepaleido. Ypatingai patiko Elizabetės istorijos dalis, nes istorija pasakojama 2017 ir 1887 metais. Knyga parašyta lengvu stiliumi ir lengvai skaitoma. Puikiai tinka praleisti laisvalaikiui.

Man patiko ši knyga. Net labai. Ir trūkumų joje neradau – tikrai mano stiliaus istorija: paslaptys, istoriniai siužetai, meilė ir laiminga pabaiga. Ko daugiau norėti? O ir knygos, kurios veiksmas vyksta Čilėje nesu skaitęs. Galėjau mintimis nusikelti į tą įdomią šalį.

Rekomenduoju visiems, kam patinka lengvi romanai, šiek tiek meilės, šiek tiek intrigos ir žinoma daug paslapčių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą