Tinklaraščio archyvas

2022 m. lapkričio 17 d., ketvirtadienis

Diane Chamberlain "Vasaros vaikas"

 

 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

KNYGA IŠ BIBLIOTEKOS.

Darija būdama vienuolikos paplūdimyje randa ką tik gimusį kūdikį. Tėvai ją įsivaikina ir pavadina Šele. Po dvidešimt dvejų metų Šelė parašo laišką Darijos kaimynui Roriui Teilorui, kuris veda televizijos laidą „Gyvenimiškos istorijos“, kad padėtų rasti jos mamą. Deja Darija ir jos sesuo vienuolė Chloja nelabai to nori. Darija nuo vaikystės yra įsimylėjusi Rorį ir jo atvykimas vasaroti į gimtąjį miestelį ją labai džiugina. Netrukus Roris ima kalbinti visus kaimynus apie Šelės motiną, tačiau netikėtai užklupęs uraganas viską apverčia aukštyn kojomis.

Tai antroji autorės knyga, kurią perskaičiau. Mane sudomino aprašymas ir pasiėmiau ją iš bibliotekos paskaityti. Labai patiko, kad autorė į knygą įpynė lesbietę veikėją Lindą. Knyga man iš tikrųjų labai patiko, nes ši rašytoja rašo tokia gyvenimiškas istorijas, kurios gali nutikti bet kam, bet pabaiga kaip visada būna netikėta. O man, kaip jau visi žino, labai patinka knygos, kuriose narpliojamos šeimų paslaptys.

Pats siužetas man buvo gan nuspėjamas, bet dėl to knyga netapo blogesnė. Labai patiko įveltas kunigo ir vienuolės romaniukas. Ir žinoma pas šią autorę visada daug daug paslapčių, kurias norisi skaitant kuo greičiau atskleisti knygos gale. Sunku net rašyti šį atsiliepimą, nes bijau išduoti kas ir kaip. Manau šitą knygą reiktų skaityti vasarą prie jūros, o ne dabar rudenį, bet tiek jau to. Vertinu knygą gan gerai.

Rekomenduoju visiems Diane Chamberlaine gerbėjams ir tiems, kurie mėgsta narplioti šeimų paslaptis mažuose miesteliuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą