Tinklaraščio archyvas

2022 m. lapkričio 26 d., šeštadienis

Diane Chamberlain "Drąsos medis"

 ⭐️⭐️⭐️⭐️

KNYGA IŠ BIBLIOTEKOS.

 Džaninos dukrelė serga reta inkstų liga, dėl kurios ji greitai mirs. Ji sutikusi su eksperimentiniu gydymu užsitraukia buvusio vyro ir tėvų rūstybę. Bet mergaitė jaučiasi puikiai ir išvyksta į stovyklą, tačiau iš jos negrįžta... Prasideda jos ir kitos mergaitės paieškos...

Tai trečioji autorės knyga, kurią perskaičiau. Knyga man tikrai patiko, bet... pirma pusė knygos vien mergaitės paieškos ir Džaninos rietenos su tėvais ir buvusiu vyru. Tik nuo vidurio pagaliau paaiškėja kur yra mergaitė ir veiksmas ima rutuliotis greičiau. Suprantu, kad motinos skausmas dingus dukrelei didžiulis, bet man jo buvo kiek per daug. Labai pykdė Džaninos tėvai ir jos buvęs vyras Džo, nes jie naująjį Džaninos vaikiną laikė pedofilu ir nuolat kaltino Džaniną dėl to eksperimentinio gydymo herbalina.

Skaitant knygą ja mėgavausi, nes rašytoja moka puikiai sukurti intrigas ir paslaptis, kurių niekaip neinasi atspėti. Skyriai vieni ilgesni, kiti trumpesni, nes bendrai paėmus knyga lengvai parašyta kaip ir kitos autorės knygos. Istorija sukėlė tikrai visokių jausmų, kuriuos sunku visus aprašyti. O kadangi pats sergu lėtiniu inkstų nepakankamumu – buvo įdomu skaityti apie veikėjus su šia liga.

Rekomenduoju visiems Diane Chamberlain gerbėjams ir tiems, kurie nori šiokio tokio trilerio. 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą