Tinklaraščio archyvas

2022 m. rugsėjo 24 d., šeštadienis

Jolita Herlyn "Moterų sodas"

 

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KNYGA IŠ BIBLIOTEKOS. SKIRTA KURŠĖNŲ KNYGŲ KLUBUI „(Ne)keista skaityti“ APTARTI.

Monika vertėja gyvenanti Hamburge pas senutę Frederikę. Bet vieną dieną Kopenhagos oro uoste Monika susitinka su jaunystės meile Ugniumi. Jie pradeda mylėtis ir susitikinėti. Tačiau Ugnius turiu dukterį Aniką... Susitikimas su mergaite tapo ne koks ir galų gale Anika sugeba išardyti naujai užgimusią tėčio meilę. Tačiau ar tikrai?

Ši autorės knyga man labai patiko. Joje Frederikė pasakojo apie savo prosenelę Salmę, knygoje skyriai surašyti pagal datas ir veiksmo vietas. Autorė kaip visada išlaikiusi savo gražų rašymo stilių kupiną palyginimų. Pati knyga skaitėsi gan lengvai, bet skaičiau ją ilgokai, nes norėjosi pasinerti į knygą ir pasigrožėti istorija bei rašymo stiliumi. Knygoje aprašyta tikrai graži dviejų moterų draugystė: Frederikė ir Monika. Ta draugystė itin žavėjo ir traukė skaityti toliau.

Autorė šioje knygoje paliečia eutanazijos temą. Tai buvo labai netikėta, bet man patiko, kad rašytoja puikiai išdėliojo Frederikės argumentus, kodėl ji tai pasirinko. Esu už eutanaziją ir pasirinkimą, nes yra daugybė ligonių sergančių sunkiomis  bei nepagydomomis ligomis, todėl eutanazija yra tikrai reikalingas dalykas.

Rekomenduoju perskaityti visiems autorės gerbėjams ir tiems kam patinka paprastos, bet įdomios istorijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą