Tinklaraščio archyvas

2022 m. liepos 28 d., ketvirtadienis

Donata Kontenienė "Septynetas. Amžinai tavo"

 

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Istorija apie Gabrielę ir Antonį tęsiasi. Dabar jie susituokę ir turi mažylį, be to Gabrielė vėl laukiasi. Tačiau netikėtai vieną vakarą Antoniui paskambina Deividas ir pasako, jog nužudė jo buvusią žmoną Andrėją... „Septynetas“ niekaip nenori paleisti Antonio iš savo nagų ir dėl to jis daug ką slepia nuo savo žmonos Gabrielės. Ar „Septynetas“ sužlugdys jų meilę? Ar visgi Antonis ir Gabrielė ras ramybę?

Ohoho kiek knygoje daug sekso scenų! Tai jau rašytojos firminis ženklas. Didžioji dalis knygos ir yra būtent apie Antonio ir Gabrielės meilę – tad romantikos ir sekso daug. Kam nepatinka meilė-seilė – tam nepatiks ir ši knyga, nes joje tos meilės tikrai DAUG. Bet man patinka tokios istorijos tad skaičiau su didžiuliu malonumu. Intriga su „Septynetu“ tikrai išlaikyta gera, nes vis skaitant laukiau kada įvyks kas nors blogo – ir sulaukiau tikrai. O gale knygos toks plot twist buvo, kad skaičiau išsižiojęs! Tikrai gerai susukta istorija. Na ir laiminga pabaiga kas be ko.

Tad knyga man labai patiko, kaip visos autorės knygos, kurias iki šiol teko skaityti. Rekomenduoju visiems romantikos ir sekso gerbėjams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą