Tinklaraščio archyvas

2022 m. gegužės 7 d., šeštadienis

Indrė Vakarė "Vienos nakties nuotykis"

 

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gunda su drauge Liepa išvyksta švęsti Naujų Metų į kaukių balių. Gunda pasirinko moters-katės kostiumą su raudonų plaukų peruku. Liepa jai nuolat pasakojo apie savo svajonių vyrą- jos draugės Evelinos brolį. Jis ketino atvykti į kaukių balių. Tuo tarpu kai jis atvyko be kostiumo, Gunda ėjo lauk iš baliaus į gretimą kavinę ir toje kavinėje susitiko su Adu... Jie praleido karštą naujametinę naktį kartu. Tik ryte skubėdama Gunda apsivilko jo paltą... Taip prasidėjo žaidimas su laiku: kada jie vienas kitą atpažins...

Knygoje buvo ir veikėjai iš kitos Indrės Vakarės knygos „Geriausias draugas“- Danielė ir Vilius. Šioje knygoje Danielė jau laukėsi. Elena ir Lukas iš „Niekada nesakyk niekada“. Pastebėjau, jog visos autorės knygos yra susijusios tais pačiais veikėjais ir jų draugais. Tad skaitant visada būna: OMG GI ČIA TIE PATYS IŠ TOKIOS IR TOKIOS KNYGOS. Nors žinau, kad toks autorės stilius, bet visada būna wow momentas kai atrandi jau pažįstamus veikėjus.

Knyga man labai patiko. Kaip ir visos Indrės knygos. Šioji buvo tokia naujametinė- tad gal reikėjo skaityti per Naujus Metus... Knygoje man truputį trūko sekso scenų ir, kad jos būtų atviresnės, detalesnės... kad sukeltų kažkokį virpulį kūne ir priverstų raudonuoti. Istorija gan nuspėjama, bet man tai nekliudė mėgautis knyga. Patiko, kad knygoje buvo ir KATINAS Otelas. Kažkodėl dauguma meilės romanų rašytojų niekada neįdeda veikėjų gyvūnų... Na, bet šį kartą gavau ir katiną. Tad rekomenduoju visiems, kam patinka knygos su gražia pabaiga, erotika ir drama.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą