Tinklaraščio archyvas

2022 m. gegužės 5 d., ketvirtadienis

Agnė Bausienė "Išlaisvink mane"

 

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lėja su draugėmis smagiai leidžia laiką naktiniame klube. Tačiau kitą rytą nubunda nepažįstamuose namuose. Išsigandusi bando daužyti langą, bet susižaloja ranką, kurią sutvarsto gražuolis apsaugininkas Kopas. Jie pradeda bendrauti ir Lėja sužino, kad jos „šeimininkas“ yra narkotikų baronas Adrianas. Lėjai jis pagrasina jei bandys bėgti- atsiveš jos draugę Nataliją. Taip Lėja nusprendžia vaidinti paklusnią jo merginą. Tačiau jos širdis linksta prie Kopo...

Jau perskaičiau beveik visas rašytojos knygas ir ši, kaip ir kitos, apie tamsųjį nusikaltimų pasaulį. O man labai patinka meilės istorijos su kriminaliniu prieskoniu. Viskas man patiko, buvo įdomu skaityti, bet trūko sekso scenų ir kiek buvo nuobodoka, kad didžioji dalis veiksmo vyksta Adriano namuose. Beskaitant ėmiau galvoti kaip nuobodu ir niūru turėjo būti Lėjai būti šitaip uždarytai ir laikomai per prievartą. Pabaigos nesupratau... arba tai nelaiminga istorijos pabaiga, arba bus antra šios istorijos knyga. Labai tikiuosi antros knygos, nes kaip visada apsiverkiau paskutiniame lape.
 
Pagirtina, kad autorė sugalvojo tokius įdomius ir gražius vardus veikėjams. Skyriai buvo vidutinio ilgumo, tad nebuvo sunku skaityti. Autorė turi savo stilių, kad rašo lengvai skaitomas knygas, kas irgi pliusas. Rekomenduoju visiems, kam patinka kriminalinės meilės istorijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą