Tinklaraščio archyvas

2022 m. gegužės 10 d., antradienis

Indrė Vakarė "Niekada nesakyk niekada"

 

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lukas išsiskiria su Barbora ir jos sesuo Elena jį įstumia į ežerą iš keršto. Tačiau Elena slapčia myli Luką... Ji jiems su Barbora padovanojo katiną Otelą, kuris vieną dieną pradingęs iš Luko buto sukelia tikrą Elenos pyktį. Girtas Lukas pasikviečia ją į namus padėti ieškoti katino, bet netikėtai lifte jie pasibučiuoja... Jie vis pykstasi ir pykstasi, tačiau tai nesitęsia amžinai.

Kaip ir visos Indrės knygos, man labai patiko. Su jos knygomis atsipalaiduoju ir keliauju puslapiais- kaip ir turi būti su knyga. Indrės knygos man patinka, nes rašytoja rašo man mielu ir patinkančiu stiliumi. Jos knygos įkvepia mylėti ir taip pat pačiam rašyti. Jos kaip saldainiai- suvalgai ir norisi dar ir dar. (Tikiuosi greit sulauksim naujos knygos... Reikėtų istorijos apie Lauryną ir Eveliną, Karlą ir Liną, Barborą ir Endriu).

Šioje knygoje grįžta veikėjai iš kitos autorės knygos „Vienos nakties nuotykis“. Ir tas pats katinas Otelas grįžta, šį kartą kaip pabėgėlis, kuris tikrai griežia ne paskutiniu smuiku istorijoje. Tam tikra prasme jis ir yra Kupidonas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą