Tinklaraščio archyvas

2024 m. rugpjūčio 29 d., ketvirtadienis

Andrėja "Nužengus nuo stebuklo"

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mingailė patyrusi baisią traumą ir netektį skęsta depresijoje. Jos draugės nori jai rasti vaikiną. Vieną dieną Valentina ją užregistruoja pažinčių svetainėje. Mingailė dėl šitokio poelgio labai supyksta, bet galop susidomi vienu laišku iš amerikiečio Itano. Netrukus jis atvyksta į Lietuvą ir išsiveža ją į Ameriką susituokti. Tačiau tik atvykus į Kaliforniją pradeda aiškėti Itano šeimos paslaptys. O dar netikėtinai atskrenda jo brolis Stivenas... Tad ar Mingailė ras savo laimę svetimoje šalyje?

Knyga labai jautri. Tai kas nutinka Mingailei knygos pradžioje privertė mane nubraukti ne vieną ašarą. Skaičiau ir verkiau. Siužetas bent jau man buvo nenuspėjamas ir intriguojantis, nes iš lėto skleidėsi visos paslaptys ir negalėjau nuspėti kaip viskas baigsis. Knyga buvo tarsi koks filmas. Ir nors plonytė, bet joje tilpo labai daug jausmų ir emocijų.

Istorija tikrai ne iš lengvųjų skaityti emociškai, bet kaip skaitinys buvo labai lengva skaityti ir puslapiai skriejo. Tad knyga man labai patiko. Tikrai nepaprasta ir įdomi, bei be galo skausminga. Paliečiamos tokios temos kaip prievarta, smurtas ir meilė be atsako. Taip pat knygoje galima pastebėti kontrastą tarp turtingųjų ir vargšų. Mingailė pabuvojo abiejose pusėse.

Rekomenduoju visiems mėgstantiems istorija su skaudžiais išgyvenimais bei gražia pabaiga. Nerekomenduoju tiems, kas ieško erotikos ar saldumo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą