Tinklaraščio archyvas

2024 m. birželio 18 d., antradienis

Simona Šara "Keršto kaina"

 ⭐⭐⭐⭐⭐

Morta – policininkė. Ji jau daug metų medžioja biologinio tėvo žudikus. Jai pavyksta susekti Jogailą – vadeivos vyriausiąjį sūnų, bet paaiškėja, kad kadaise ji buvo jį įsimylėjusi... Dirbdama įtėvio galerijoje susitinka su Jogaila, kuris atveža jai sutvarkyti paveikslą. Kitą kartą atvyksta pats Henrikas, Jogailos tėvas, ir pakviečia Mortą į kaukių balių, kuriame ji..... parduodama įtakingam italui. Morta bėgdama iš baliaus susiduria su Jogaila, kuris ją išgelbėja.... Taigi kas nugalės kerštas ar meilė?

Turbūt visi esate pastebėję, kad lietuviškos knygos ir filmai (serialai) visi apie kriminalus. Nenuostabu, kad ir rašytoja pasuko šia tema. Na, o man meilė ir kriminalai su įtemptu siužetu labai patinka. Skaičiau knygą ir negalėjau padėti šonan. Nors skyriai ilgi, bet nė kiek neatsibodo skaityti kadangi veiksmas vyko greitai ir buvo įtampa.

Na, bet kunigas Motiejus.... xD Negaliu nustoti juoktis. Veipinimas ir vyno butelis po sutana klausykloj. Tokių kunigų dar paieškoti reikia. Super. Mano mėgstamiausias personažas.

Rekomenduoju visiems paskaityti, kam patinka meilė ir kriminalai, o tuo labiau kerštas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą