Tinklaraščio archyvas

2024 m. birželio 2 d., sekmadienis

Anonymous "Indische Kϋche"

 ⭐⭐⭐⭐⭐

Radau šitą knygutę vietinėje bibliotekėlėje. Ir nors vokiškai nedaug temoku, parsinešiau namo. Senai svajojau apie indų virtuvės knygą. Ir svajonė išsipildė. Man labai patinka formatas šios knygutės – tokia patogi dirbti virtuvėje.

Receptus tikrai bandysiu, puoliau darytis vertimus receptų, kurie mane sudomino ir ateityje tikrai gaminsiu. Receptai nesudėtingi iš tikrųjų. Nors pasitaiko ir tokių ingredientų, kokių negaliu rasti. Pvz.: česnakų ar imbiero pasta. Bet aš nusprendžiau tokius dalykus pakeisti paprasčiausiai česnakais ir imbieru. Arba tiesiog nedėti to ingrediento, kurio neturi ir negali rasti. Bet dauguma receptų yra paprasti ir tikrai Lietuvoje rasite viską.

Patiekalų rasite tiek mėsėdžiams, tiek vegetarams, net užkandžiai ir desertai yra. Nuotraukos kokybiškos kaip ir visa knygutė. Pagalvojus, kad ji buvo išleista 2008 metais – tai tikrai labai puikios kokybės. Tik kyla klausimas: ar yra daugiau tokių knygučių, ar čia serija? Deja Google radau ne kažką informacijos apie šitą knygutę.

Rekomenduoju visiems egzotiškų patiekalų mėgėjams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą