Tinklaraščio archyvas

2024 m. balandžio 27 d., šeštadienis

Sarah MacLean "Meilė ir melas"

 ⭐⭐⭐⭐⭐

Šita knyga yra apie Templą ir Marą. Istorija prasideda Templo prisiminimais apie tą naktį kai neva jis nužudė Marą. Netrukus jo gyvenime pasirodo Mara ir prašo grąžinti jos broliui skolą praloštą Templo lošimo namuose ir ji pasiskelbs visuomenei, kad ji gyva. Prasideda jų meilės ir neapykantos dienos. Kol galop jos brolis stoja ringe į kovą su Templu ir paduria jį su Maros peiliu...
 
Tai trečioji „Nedorėlių taisyklių“ knyga. Man tikrai patiko tas meilės ir neapykantos žaidimas tarp pagrindinių veikėjų. Mara buvo tikrai stipri moteris kaip veikėja ir žinanti ko nori. O Templas pasirodė visu gražumu ir koks gali būti romantiškas nepaisant, kad jis geriausias boksininkas Londone. Taip pat mane žavėjo kaip Mara rūpinasi savo berniukų prieglauda. Dėl jų ji buvo pasiryžusi viskam.

Na, o knygos gale atsiskleidžia pagaliau kas gi yra Čeisas... Tikrai man buvo netikėta. Apie jį bus ketvirtoji knyga. Tikrai knyga buvo kupina intrigų ir meilės. Būtent tokie istoriniai romanai man ir patinka. Nekantraudamas pradėsiu skaityti paskutinę ketvirtą knygą.

Rekomenduoju visiems šios serijos gerbėjams ir istorinių meilės romanų mylėtojams.  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą