Tinklaraščio archyvas

2023 m. rugsėjo 29 d., penktadienis

Agnė Bausienė "Paslaptis"

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sulaukusi 25 metų pagal įstatymus Elara iškeliauja į rūmus dirbti, tačiau ji nepaskiriama darbui. O ją išsirenka princas Aidanas savo būsima žmona. Taip Elara ima mokytis kaip tapti rūmų dama, tačiau jos sapnus ima valdyti Aidano brolis Deimonas. Užgimęs susižavinėjimas tarp Elaros ir Aidano aptemdomas prasidėjusių kaimų puolimų, kuriuos vykdo jų priešai Valenai. Elara taip pat sužino, kad visi rūmų gyventojai turi stebuklingų galių, kurias gauna iš magiško šaltinio saloje. Jos taip pat laukia tai. Tačiau jos santykiai su Deimonu darosi vis artimesni...

Kaip visada girsiu autorę už puikią fantaziją. Šį kartą ji pasirinko rašyti fantastinį meilės romaną. O tokie yra mano mėgstamiausi. Aišku ta fantastika knygoje lengva, tačiau autorė sukūrė fantastinį pasaulį su visais gyventojai, kas sveikintina. Kadangi tai pirma trilogijos knyga, laukiu jau antrosios ir trečiosios, nes man labiausiai patiko Deimonas. Jis toks šelmis ir mistiškas, kad norisi jo kuo daugiau knygose.

Knygos skyriai trumpučiai. Pati knyga labai lengvai skaitėsi – kaip ir visos autorės knygos. Man labai patiko viskas knygoje. Sekso scenos labai jausmingos ir subtilios, bet tikrai sujaudinančios.

Rekomenduoju visiems fantastinių meilės romanų mėgėjams, kuriuose gyvena išsipustę princai ir princesės bei vyksta politinės dramos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą