Tinklaraščio archyvas

2023 m. vasario 7 d., antradienis

Noelle Salazar "Karo lakūnės"

 

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KNYGA IŠ BIBLIOTEKOS. SKIRTA KURŠĖNŲ KNYGŲ KLUBUI „(Ne)keista skaityti“ APTARTI.

Odrė su draugėmis moko naujus lakūnus skraidyti, tačiau jų idilę sunaikina Perl Harboro užpuolimas, kurio metu žūsta dvi draugės, o jų namas sulyginamas su žeme. Odrė ir Džeimsas išgyvenę šį siaubą turi išsiskirti, nes Odrė grįžta į Teksasą pas tėvus... Tačiau netikėtai prasidėjus karui ji gauna laišką, kad yra priimta į armiją skraidinti lėktuvų. Ten ji pradeda mokytis ir susipažįsta su kitomis merginomis. Tačiau jos laukia dar daug skausmo ir išbandymų...

Nors nemėgstu knygų apie karą, tačiau šita man labai patiko. Skaitėsi ganėtinai lengvai. Man labai patiko, kad Odrė drąsi ir savarankiška moteris, kuri drąsiai žengė pirmyn. Knyga galbūt buvo šiek tiek ištęsta, bet tai nesumažina mano įvertinimo.

Per karą Odrė neteko daug mylimų žmonių, dėl kurių labai išgyveno. Nors Teksasas nuo Vokietijos buvo labai toli – visi baisumai ir skausmas ją pasiekė. Nubraukiau ašarą skaitydamas, kaip Odrė neteko geriausios draugės... nes žinau koks jausmas netekti mylimo žmogaus. Bet laimei knyga turėjo laimingą pabaigą. Bendrai paėmus pačio karo nelabai ir buvo knygoje, tad kas nemėgsta knygų apie karą – gali drąsiai imti šitą į rankas.

Rekomenduoju tiems, kas nesibaido karo tematikos, patinka lėktuvai ir drąsios moterys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą