Tinklaraščio archyvas

2022 m. spalio 31 d., pirmadienis

Jolanta Vilkevičiūtė "Žmogžudystė pagal fengšui"

 

 ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Viskas prasideda nuo nakties klube, kuriame Gabrielė nukabina prancūzą Anri. Kitą dieną jod vaikinas Česlovas praneša apie nužudytą Anri viešbučio numeryje, kuriame ir buvo Gabrielė. Netrukus nužudoma ir Gabrielės ir Beatos „draugė“ Elvyra. Ar šios žmogžudystės susijusios? Ir kai susiję galybė veikėjų?

Nors nemėgstu detektyvų ir trilerių žanro, šita knyga man labai patiko. Viskas čia plaukė lengvai ir suprantamai, o žudiko nepavyko atspėti iki pat galo. Gal dėl to, kad neskaitau tokio žanro knygų ir nesu pratęs kažką nagrinėti. Bet kadangi tai „Svajonių knygos“ knyga – nusprendžiau įsigyti ir perskaityti. Ir manęs tikrai nenuvylė. Buvo smagu  iš lėto susipažinti su veikėjais ir palengva vis ką nors apie juos sužinoti. Beje, tai pirmoji autorės knyga, kurią perskaičiau. Galbūt ateityje skaitysiu ir kitas jos knygas... (finansai neleidžia mėgautis viskuo).

Istorija plėtojasi tuo laikotarpiu kai tik prasidėjo COVID-19 pandemija. Knygą perskaičiau per naktį. O jei jau taip įvyko reiškiasi ji buvo labai įdomi ir įtraukianti. Lauksiu naujų autorės knygų ir gal kada turėsiu galimybę gauti autografą.

Rekomenduoju visiems mėgstantiems lengvą detektyvo žanrą. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą