Tinklaraščio archyvas

2022 m. spalio 10 d., pirmadienis

Dovilė Kucevičienė "Tarp meilės ir milijonų"

 

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dija vargšė mergina, kurios geriausia draugė suorganizuoja jai darbo pokalbį savo darbe. Atvykusi į jį Dija gauna netikėtą pasiūlymą iš viršininko Arėjo – fiktyvią santuoką. Ji labai greitai sutinka ir netrukus jie susituokia, nes Arėjo turtai ir paveldėjimas kybo ant plauko, kurie priklauso nuo šios netikros santuokos. Tačiau Arėjo pamotė Jūratė ir jos dukra Jurgita pradeda kartinti jaunavedžių gyvenimą...

Tai debiutinė rašytojos knyga, kurią perskaičiau su malonumu. Veiksmas plėtojasi labai greitai, skaityti lengva, skyriai labai trumpučiai. Vienas skyrius iš Arėjo pusės, kitas ir Dijos ir t.t. Bendrai paėmus istorija nuspėjama ir veiksmas man kiek per greitai vystėsi – tai tik tokie minusai. Kadangi tai klasikinė Pelenės istorija- knyga tikrai patiks ne visiems. Ir šioje knygoje meilės- seilės tikrai daug. Gal istorija ir neišliks ilgam galvoje, bet praleisti puikiai laiką knyga tinkama.

Rekomenduoju visiems romantikos ištroškusiems skaitytojams. O nerekomenduoju tiems, kam nepatinka meilė-seilė, nes čia ji labai seilėta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą