Tinklaraščio archyvas

2023 m. gruodžio 15 d., penktadienis

Sarah MacLean "Meilė ir paslaptys"

 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Šios knygos istorija tęsiasi, ten kur baigėsi pirmoji knyga: Penelopės sesuo Filipa prašo Kroso ją išmokyti... apie seksą. Filipa yra labai racionali moteris, kuri bando išgauti informaciją apie seksą iš Kroso, bet pastarasis vis atsisako. Tuomet Filipa patraukia pas prostitutę, kas varo Krosą iš proto. O labiausiai Krosas siunta, kad ji išteka už Kasltono.... Galop Filipa prisipažįsta Krosui, kad nori jį liesti... visur. Abu aiškiai jaučia trauką vienas kitam, tačiau Kroso priešas Digeris nori jį apvesdinti su savo dukra. Tad Filipai ir Krosui būti kartu trukdo labai daug aplinkybių.... Tačiau ne viskas taip sudėtinga.

Pirmoji knyga man labai patiko, tad nenusivyliau ir šia. Joje netrūko humoro ir seksualių poteksčių. Man labai patiko Filipa – tikra mokslininkė ir keistuolė tame amžiuje. Tačiau Krosui ji patiko nuo pat pirmo susitikimo. Sekso scenų teko laukti gan ilgai... Bet ta seksuali įtampa iki tų scenų buvo saldi ir kankinanti. Tačiau sulaukiau to ko norėjau.

Galima sakyti, jog siužetas kiek nuspėjamas, bet skaityti man tai netrukdė. Ir nors skyriai labai ilgi – skaitėsi labai lengvai ir greitai. Na, daugiau kaip 500 puslapių gal kiek daugoka tokiai istorija, atrodė truputį ištempta, bet man taip patiko veikėjai ir sukurta atmosfera, kad norėjau kuo ilgiau pasilikti knygoje. Mane ypač sujaudino Kroso sužadėtuvės ir Pipos reakcija. Oi, kaip puikiai žinau, ką reiškia kai tavo mylimas žmogus ketina tuoktis... Skausmas nežmoniškas ir nieko negali pakeisti... Laimei knygose viskas baigiasi laimingai, o realiame gyvenime deja...

Rekomenduoju visiems istorinių meilės romanų gerbėjams, kuriems taip pat patinka subtilus humoras ir seksuali įtampa visos knygos metu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą