Tinklaraščio archyvas

2022 m. rugpjūčio 13 d., šeštadienis

Lisa Kleypas "Beširdis grafas"

 

 ⭐️⭐️⭐️⭐️

Devonas Ravenelis paveldi dvarą, kuriame gyvena Ketlina Ravenel. Jis su broliu nori parduoti dvarą, bet galop nusprendžia jį suremontuoti. Tai nepatinka Ketlinai ir jie ima konfliktuoti.... tačiau jie vienas kitą traukia nepaisant, kad Ketlina gedi savo žuvusio vyro Teo. Devonas ir Ketlina itin suartėja po traukinio katastrofos kai Devonas buvo sužeistas.

Knyga skaitėsi labai lengvai, skyriai ne ilgi. Labai patiko ta tvyranti įtampa tarp Ketlinos ir Devono. Knygoje netrūko ir humoro.  Buvo įdomu susipažinti su tų laikų buitimi ir gyvenimo būdu. Man buvo keista kaip taip galima ilgai gedėti mirusio vyro. Labai įdomus ir pats Devonas: nepaisant, kad propaguoja laisvą gyvenimo būdą, jis yra džentelmenas ir net išgelbėja savo draugą Vinterborną iš apsivertusio traukinio. Knygos pavadinimas sako, jog jis beširdis. Bet ar tikrai? O Ketlina tikra dama slepianti aistringą būdą. Patiko ir seserys Kasandra ir Pandora – jos knygai suteikė humoro ir vėjavaikiškumo. Taip pat labai patiko, kad Elena augina orchidėjas. Nes pats jas auginu ir buvo malonu knygoje rasti apie jas paminėta. Sekso knygoje irgi netrūko.

Knygos minusai: per daug kalbama apie dvaro ūkio reikalus. Ir kažkodėl greitai nesiskaitė... Man knyga patiko, bet kažko skaitymas nebuvo sklandus.

Rekomenduoju visiems, kam patinka istoriniai meilės romanai. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą